/ Hälsa /

Semester!

Hemma efter 4 underbart roliga och trevliga dagar i huvudstaden. Åkte dit med planet 6.20 på tisdag morgon. Kom fram till hotellet redan klockan 9 och hade tur som fick checka in och fick rummet redan då. Packade upp lite och begav oss sedan till affärer. Vi bodde i city så vi promenerade till Drottninggatan. Att handla på rea är alltid trevligt och när det dessutom är halva reapriset på det mesta är det ännu trevligare så mycket shopping blev det =).

Vi besökte Skansen och hade picknick där innan Allsången började. Barnen trodde att vi skulle stå minst 2 mil från scenen och var inte så taggade tills de såg att det är inte alls så långt ifrån som det ser ut att vara på tv-n. Vi ställde oss dessutom vid och på ett räcke vid en restaurang och där kunde vi sitta. (bilden ger inte rättvisa till hur bra vi såg) Roligt var det och vi sjöng och klappade till bland annat Darin och Titiyo.
De andra dagarna, i ca +30 grader, hann vi med Gröna Lund i 9 timmar, båtturer, mer shopping, Globen Sky View, Aquaria och god mat, allt i trevligt sällskap med en annan familj från Luleå.

Det var bara ett anfall som kom och hälsade på dessa dagar och det gick bra. Såklart blir jag trött, eller skallen blir trött, men jag trodde att jag skulle få fler och större anfall så jag ska inte klaga. Jag sa till Patrik dagen efter vi kom hem:
-Jag tänker inte operera mig! Om jag kan åka på semester så här och klara mig med så lite anfall så är det inte värt att opereras.
Patrik sa lugnt men sakligt att han förstod men att vi måste få fakta på hur fort ärrbildningen växer innan jag kan bestämma mig. Om den växer, och det har den uppenbarligen gjort, så tar det död på hjärnan inåt mer och mer och det är mycket det som avgör.
Nåja jag har inget datum som jag måste bestämma mig till och jag ska snart be om svar på fråga hur stor skillnad läkarna ser på magnetröntgenbilderna 2011 och nu 2014. Då kommer nog svaret på fler frågor.


//Helena